hírek


Hatékonyságjavítás a faiparban

100 %-ban támogatott elméleti és gyakorlati képzésekkel a munkavállalók részére - Elnapolták a pályázat beadási határidejét, így még Ön sem maradt le semmiről. Pályázzon most, várjuk jelentkezését!

GINOP-6.1.6-17, GINOP-6.1.5-17, VEKOP-8.5-2-17, VEKOP-8.5.3-17

bővebben »


Közbeszerzés Ausztriában - piaci lehetőségek haladó exportőrök részére

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és Magyarország Bécsi Nagykövetsége „Közbeszerzés Ausztriában, Piaci lehetőségek haladó exportőrök részére” címmel rendezvényt szervezett.

bővebben »


Wood Like projekt

A kézműves tevékenységeknek pszichológiai kutatások szerint prevenciós hatásuk van, védenek a stressztől és a környezeti ártalmaktól, ugyanakkor a „csinálás” a „kezünkkel való alkotás” egy olyan tudásforma, amely az utóbbi időben egyre inkább felértékelődik, vagyis visszanyeri régi presztízsét, elfoglalja értékrendünkben az őt megillető helyet. A Wood Like a Construma – Otthon Design kiállításon debütáló új brand, amelyet hat együttműködő partner álmodott meg azzal a céllal, hogy a fával való munka örömét és szépségét minden lehetséges módon közvetítse.

bővebben »


Download Design Baby 2016

Míg 2015-ben az első önálló otthon volt a tematika, idén az első gyermek érkezése került a tervezők figyelmének középpontjába, így az aktuális projekt a Download Design Baby nevet kapta. 2016-ban 11 bútor született, kimondottan a 0-3 éves korosztály számára, a babaszoba berendezéseként. A többféle funkciót is ötvöző designerdarabok között bölcső, kiságy, etetőszék, kisautó, gyermekjáték, valamint mászóka is található.

bővebben »


Download Design Projekt - sikeres start

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, a Bútorszövetség és a Hungexpo együttműködésében megvalósuló Download Design projekt a designerek, a kivitelezők és a felhasználók között a hagyományostól eltérő együttműködést kezdeményez. A designer a kivitelező (jelen esetben az asztalosipari szakember) segítségével ingyenesen osztja meg szaktudása és kreativitása végeredményét a nagyközönséggel.

bővebben »


Bad Aussee kórház átadása

Sikeresen zártuk a másfél éven át tartó, több ütemből álló kórházberendezési projektünket Bad Aussee-ben. A projekt különlegessége volt, hogy a kórház az átalakítás, bővítés alatt végig üzemelt, ennek megfelelően kellett munkátarsainknak a szerelési munkákat végeznie. 

bővebben »


A MOME, a Hungexpo és a Bútorszövetség szervezésében útjára indult a "Download Design"

A Download Design projekt a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, a Bútorszövetség és a Hungexpo közös együttműködésén alapuló program.

bővebben »


A Bútorszövetség is részt vett EFIC (Európai Bútorszövetség) bécsi konferenciáján 2014 december

A konferencia keretében 15 ország bútorszövetségei mutatkoztak be, valamint bemutatták az új főtitkárt Roberta Dessit, aki Brüsszelből látja el az EFIC titkársági feladatait, és jelentős lobbitevékenységet végez az EU intézményeknél. 

bővebben »


Bad Tatzmannsdorf kórház projekt átadása

2015 februárjában sor került az osztrák Pensionsversicherungsanstalt által rendelt SKA-RZ Bad Tatzmannsdorf átadására. VIA csoport tagvállalati együttes erővel 160 szobát, és közösségi tereket kiviteleztek 3 hónap leforgása alatt.

bővebben »


Bútorszövetség és BKIK közös pályaorinteációs napja 2014 november 21-én

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a Magyar Bútor- és Faipari Szövetséggel együttműködve, a faipari szakmák utánpótlás nevelése érdekében, pályaorientációs rendezvényt szervezett a hetedik és nyolcadik osztályos –pályaválasztás előtt álló - tanulók részére a Kozma Lajos Faipari Szakközépiskolában, 2014. november 21-én.
 
bővebben »
Megjelentünk az ukrán Interior Design magazinban

Megjelent a Via Group International partnerének egyedi falpanel munkája az ukrán Interior Design, nívós belsőépítészeti folyóirat, 2014. május- júniusi lapszámában. 

bővebben »


A Via Group International tagja nyerte a Berlini Állami Operaház tenderét

A Via Group International tagvállalata végzi a berlini operaház „C” épületének teljes ablakcseréjét, illetve ablakainak restaurálását. 

bővebben »


365 szánkóból készült a MÜPA karácsonyfája

A Művészetek Palotája idén egy 11 méter magas, 365 szánkóból álló karácsonyfával ünnepel, melynek belsejébe lépve mindenki megtekintheti az izgalmas szerkezetet. 

bővebben »


BKIK előadás - Exportálni biztonsággal 2013.október 10.

Az előadás arra adja meg a választ, ha már sikeresen megtaláltuk termékünk, vagy szolgáltatásunk vevőjét, hogyan lehetünk afelől is biztosak, hogy kifizetnek bennünket!
 
bővebben »


Rimini Idegenforgalmi Vásár 2013 február 23-26.

A Via Group kiállítóként vett részt Olaszországban Rimini városában megrendezésre kerülő idegenforgalmi vásáron és kiállításon.

bővebben »


Magyar Brand

Alapító tagvállalatunk az ERTL Faipari Kft. kapta meg a Magyar Brand hazai márka nívós díját.

bővebben »


Év Szállodai Szobája Díj 2009 és 2010

2009-ben és 2010-ben tagvállalatunk által berendezett hotel kapta az Év Szállodai Szobája díjat.

bővebben »


Amerikai Arany LEED minősítés

A KH Bank Budapesti székháza nyerte el a neves díjat. Az épületkomplexum berendezése kiemelt, több éve tartó megaprojekt.

bővebben »


Építőipari Mesterdíj 2007 – Művészetek Palotája

2007-ben Budapest kulturális életének szimbólikus épülete kapta az Építőipari Mesterdíjat.

bővebben »


Építőipari Mesterdíj 2005 – Mária Terézia Ásványtára

2005-ben Mária Terézia ásványtárának restaurálásért részesültek a csoport tagjai a szakma  elismerésben. 

bővebben »

VIA Group International 1016 Budapest, Krisztina Krt. 99. +36 30 914 1569 via@viagroup.hu